Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την αλληλεγγύη των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας με τον λαό και τους εργαζόμενους της Κούβας που βρίσκονται αντιμέτωποι με τους σχεδιασμούς των ΗΠΑ, της ΕΕ και των άλλων ιμπεριαλιστικών κέντρων.

Αυτές οι δυνάμεις επιδιώκουν το επόμενο διάστημα να παρουσιάσουν μια σειρά «αυθόρμητων» κινητοποιήσεων και διαμαρτυριών στην Κούβα, που θα ανοίξει το δρόμο για το χτύπημα των κατακτήσεων και των επιτευγμάτων της Κουβανικής Επανάστασης.

Την στιγμή που σε όλο τον πλανήτη θερίζουν η πανδημία και η φτώχεια η Κούβα, παρά το δολοφονικό εμπάργκο των ΗΠΑ έχει καταφέρει να προστατεύσει τον πληθυσμό της παρέχοντας δωρεάν, πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλο της τον λαό και βρίσκεται στην πρώτη θέση των εμβολιασμών παγκοσμίως, με τουλάχιστον το 90% των κατοίκων να έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση  από εμβόλια που έχει καταφέρει να παράγει η ίδια η Κούβα χωρίς πατέντες.

Οι κατακτήσεις της Κουβανικής Επανάστασης είναι απόδειξη των δυνατοτήτων μιας κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση που η επιστήμη και η τεχνολογία τίθενται στην υπηρεσία του λαού και όχι για τα κέρδη των μονοπωλίων.

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του με τον λαό και τους εργαζόμενους της Κούβας

Η Κούβα δεν είναι μόνη!