Μετά από το ΔΣ του Συνδικάτου μας που πραγματοποιήθηκε στις 24/08 αποφασίστηκε η συμμετοχή μας στην Σύσκεψη των  Εργατικών Σωματείων της πόλης στις 29/08, 20:00, στο Πάρκο 4 εποχών αλλά και στο συλλαλητήριο των σωματείων, το Σάββατο, 9 Σεπτέμβρη, στις 17:30, στην πλατεία ΧΑΝΘ.

Σε μια περίοδος που η επίθεση στους εργαζόμενους και τον απλό λαό εντείνετε, που βλέπουμε την Ελλάδα να καίγεται από άκρη σε άκρη, που βλέπουμε την κυβέρνηση με νομοσχέδια εκτρώματα να νομιμοποιεί την δουλεία ήλιο με ήλιο και την δουλειά μέχρι τα βαθιά γεράματα, που βλέπουμε να ποινικοποιεί το δικαίωμα στην απεργία και να εντείνει την καταστολή και την τρομοκρατία, που παρακολουθούμε νεοναζί να διασχίζουν ολόκληρη την χώρα και να δολοφονούν σε πλατείες χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς, γίνετε ποιο ξεκάθαρο από ποτέ, ότι μόνο ο ίδιος ο λαός με την οργάνωση του στα σωματεία και τους μαζικούς φορείς μπορεί να βάλει φρένο και να ανατρέψει τα σχέδια τους.  Μόνο ο λαός μπορεί να επιβάλλει μέτρα που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες του και να σταματήσει την λογική που παρουσιάζει σαν κόστος τις ίδιες μας τις ζωές.

Στις μάχες του επόμενου διαστήματος το Συνδικάτο μας θα βρίσκετε όπως πάντα στην πρώτη γραμμή! Για τα δικαιώματα και την ζωή όλων των εργαζομένων του κλάδου μας, για τις ζωές όλων των συναδέλφων μας!

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ!

ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΟΥ! ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ!