Ο αγώνας των εργαζομένων της Λέσχης του Α.Π.Θ ήταν νικηφόρος! Η κοινοπραξία, που έχει αναλάβει την εργολαβία της σίτισης, και η Πρυτανεία υπέκυψαν κάτω από τις πιέσεις των εργαζομένων και των φοιτητικών συλλόγων. Έκαναν δεκτά τα αιτήματα της άμεσης επαναπρόσληψης όλων των εργαζομένων που είχαν μείνει εκτός δουλειάς.

Αυτή η εξέλιξη σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει τις πάγιες διεκδικήσεις μας για σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά δικαιώματα για όλους τους εργαζόμενους. Σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούμε την ίδια τακτική με τις ετεροχρονισμένες προσλήψεις εργαζομένων το επόμενο διάστημα, που προσπαθεί να σταθεροποιήσει η εργοδοσία. Δεν θα δεχτούμε την προσπάθεια να «απαλλαγεί» από τους εργαζόμενους που αντιδρούν και διεκδικούν μέσα στο χώρο εργασίας. Επίσης, δεν κάνουμε εκπτώσεις στα αιτήματα μας για ποιοτική και δωρεάν σίτιση για όλους τους φοιτητές και για πάψη του καθεστώτος με τις εργολαβίες που κερδοσκοπούν μέσα στα πανεπιστήμια.

Αυτή η νίκη αποτελεί παράδειγμα για όλους τους εργαζόμενους του κλάδου. Μας δείχνει ότι με αυτόν τον τρόπο, μέσα από τους μαζικούς φορείς, τη συλλογική δράση, την αλληλεγγύη και την ενότητα, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που του εμφανίζονται και να πετύχει νίκες και αποτελέσματα. Συνεχίζουμε δυναμικά όλο το επόμενο διάστημα, βάζοντας στην πρώτη γραμμή τις ανάγκες μας και την πλήρη ικανοποίηση τους.

Κανένας μόνος! Κανένας φόβος! Οργανώσου στο συνδικάτο σου!