ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζεται η πλούσια δράση του Συνδικάτου μας με περιοδείες και παρεμβάσεις σε χώρους δουλειάς και πιάτσες εν όψει του μεγάλου συλλαλητηρίου των εργατικών σωματείων στις 17/12, της καταβολής του δώρου Χριστουγέννων που πάντα αποτελούσε πεδίο μάχης για τον κλάδο μας και των γενικότερων ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του κλάδου.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν περιοδείες στον Εύοσμο, στην Πολίχνη, στα λαδάδικα και σε καταστήματα του κέντρου, συνομιλήσαμε με συναδέλφους διανομείς σε πιάτσες στα Δυτικά της πόλης και στο κέντρο, ενώ έγινε παρέμβαση και στην λέσχη του ΑΠΘ. Οι συνάδελφοι συζήτησαν με το Συνδικάτο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους χώρους δουλείας και στην καθημερινότητα τους  και ενημερώθηκαν για τον από εδώ και πέρα προγραμματισμό δράσης.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζουμε την μάχη για μαζικοποίηση του Συνδικάτου, και ενεργοποίηση όλων των συναδέλφων απέναντι στην επίθεση που δέχεται το εισόδημα και η ζωή μας. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις να  γίνει κάθε χώρος δουλειάς προπύργιο αγώνα για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας. 

 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ!
ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΟΥ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
17/12 ΣΤΙΣ 12:30 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ